Tapahtumainfo: 22th Cape Fear Meeting

Hei sinä iloisella juhlamielellä varustettu kulkija, tämä julkaisu kertoo sinulle kaiken oleellisen Viihdekeskus hojo hojossa järjestettävästä tapahtumasta, 22th Cape Fear Meetingista tapahtumapaikan puolesta. Tätä artikkelia tullaan päivittämään ajan saatossa, joten eksythän tänne tasaisin väliajoin uudelleen.

Heinäkuun viimeinen viikonloppu pyhitetään jälleen kerran IHRA:n järjestämään, Viihdekeskus hojo hojossa tapahtuvalle 22th Cape Fear Meetingille. Oletpa sitten ensikertalainen kävijä, tai useita vuosia mukana kulkenut konkari, niin tämä artikkeli sisältää kaiken tarvitsemasi tiedon tila- ja ravintolapalveluiden tarjoajan puolelta.

Aukioloajat

Perjantai

Pubi palvelee kello 14:00-02:00. Tapahtuma-alue on avoinna kello 20:00-02:00.

Grilli palvelee kello 14:00-02:00.

Lauantai

 • Ravintola palvelee aamiaisen ennakkoon ostaneita kello 08:00-10:00. Ravintolassa ei tuona aikana muuta myyntiä.
 • Pubi avoinna kello 12:00-02:00
 • Tapahtuma-alue avoinna kello 20:00-02:00
 • Grilli palvelee lauantaina kello 14:00-02:00

Sunnuntai

 • Ravintola palvelee kello 08:00-10:00 aamiaisen ennakkoon ostaneita. Ravintolassa ei tuona aikana muuta myyntiä
 • Grilli palvelee kello 12:00-18:00

Ruokailu

Viihdekeskus hojo hojossa on tarjolla lauantaina aamiainen ja lounas ennakkoon ostaneille. Sunnuntaina tarjolla on aamiainen ennakkoon aamiaisen ostaneille.

Aamiainen ostetaan ennakkoon Viihdekeskus hojo hojon verkkokaupasta alla esitetyin tuottein. Onnistuneen tilauksen jälkeen sinulle toimitetaan automaattisesti sähköpostiisi QR-koodin sisältävä ruokailulippu. QR-koodin skannataan paikan päällä ravintolahenkilökunnan toimesta.

Aamiainen

Aamiainen on tarjolla ennakkoon ostaneille lauantaina 30.7. ja sunnuntaina 31.7. kello 08:00-10:00. Tarjolla runsas perinteinen aamiainen. Tarkempi menu julkaistaan lähiaikoina.

Aamiainen on ostettavissa ennakkoon vain ennakkoon maanantaihin 25.7. kello 09:00 asti, minkä jälkeen ateriapalveluiden myynti loppuu. Yksi aamiaislippu oikeuttaa yhteen aamiaiseen. Huomioithan, että aamiasta ei ole mahdollista ostaa tapahtumapaikalta.

Voit ostaa oman aamiaislippusi täältä.

Päivitys: Aamiaisen myynti on loppunut.

Lounas

Lounas on tarjolla ravintolasalissa lauantaina 30.7. kello 12-14 ennakkoon lounaan ostaneille. Lounaalla on tarjolla reippaasti kevyesti savustettua porsasta perunoiden ja kastikkeen kanssa, unohtamatta raikasta salaattipöytää.

Lounas on ostettavissa ennakkoon Viihdekeskus hojo hojon verkkokaupasta maanantaihin 25.7. kello 09:00 asti, minkä jälkeen aterian myynti loppuu. Yksi lounaslippu oikeuttaa yhteen lounaaseen. Huomioithan, että lounasta ei ole mahdollista ostaa tapahtumapaikalta.

Voit ostaa lounasliput täältä.

Päivitys: Lounaan myynti on loppunut.

Majoitus

Päivitys: Majoitus on nyt loppuunmyyty. Mahdollisissa peruutustapauksissa majoitus tuodaan uudelleen myyntiin peruttujen yksikköjen osalta.

Majoitus on varattavissa Viihdekeskus hojo hojon verkkokaupassa. Voit etsiä vapaata majoitusta täältä. Majoittuessasi meillä on käytössäsi kaikki viihdekeskuksemme leirintäalueen palvelut, joihin lukeutuu muunmuassa seuraavat:

 • Puulämmitteiset rantasaunat
 • Uintimahdollisuus puhtaassa Juojärvessä
 • Grillikota
 • Erilliset WC- ja suihkutilat miehille ja naisille
 • Ruuanlaittomahdollisuus retkikeittiössä

Avaimet luovutetaan pubista majoituksen varanneille ravintolan aukioloaikojen mukaisesti. Majoitusta on mahdollista varata myös paikan päältä, niiltä osin, kuin sitä on saatavilla. Majoitus on loppuunmyyty. Peruutuspaikkoja voi tiedustella saapumisen yhteydessä.

Lataa leirintäalueen kartta tästä.

Muut huomionarvoiset asiat

Alueella toimivilla myyntipisteillä ei ole tupakanmyyntilupia. Varaathan siis itsellesi riittävästi röökiä matkaan, mikäli nautit nikotiinituotteiden kuluttamisesta.

Artikkelia päivitetään jatkuvasti, joten seuraathan artikkelia. Viihdekeskus hojo hojolla on oikeus lisätä, poistaa tai muuttaa annettua tietoa ilman erillistä ilmoitusta.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Lue myös: