Kesäkauden 2020 avajaiset — Esiintymässä Heidi Pakarinen

Vuosi on ollut hyvin poikkeuksellinen, mutta yhtä varmasti, kuin auringon nousu, niin Viihdekeskus hojo hojon kausi alkaa aina jostakin.

Tänä vuonna kauden polkaisee käyntiin Savosta syntyisin oleva Heidi Pakarinen! Heidi on kansan ikisuosikki ja valloittaa sydämet aina iloisuudellaan ja kauniilla äänellään!

Valitettavasti kansainvälisesti on käynnissä ikävä pandemia-tilanne, vaikkakin Itä-Suomessa olemme selvinneet vähällä, haluaisimme muistuttaa asiakkaitamme muutamasta asiasta:

  • Tule viihtymään vain terveenä, ettet vaaranna muita kävijöitä, tai henkilökuntaamme
  • Huolehdi erityisen hyvästä käsihygieniasta; pese kätesi aina fyysisen ihokontaktin, yskimisen ja WC-käynnin jälkeen, sekä ennen syömistä
  • Tiloissamme on saatavilla käsien desinfiointiainetta, opastamme mielellämme, mikäli on pullot hukassa
  • Mikäli mahdollista, saavu oman parisi kanssa ja vältä parinvaihtoa
  • Pyri yskimään nenäliinaan, tai hihaan

Näillä toimenpiteillä varmistat oman, sekä muiden turvallisuuden, sekä voimme turvallisin mielin viihtyä yhdessä! Henkilökunta siistii tiloja tehostetusti ja toimii aktiivisesti terveyden vaarantumisen torjumiseksi.

Lipunmyyntijonot tuppaavat usein käymään kovinkin pitkäksi, sekä ahtaaksi, minkä takia olemme tuoneet mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkoon verkkokaupasta, milloin voit ohittaa lipunmyyntijonon ja siirtyä sisäänkäynnille. Sisäänkäynnillä lippusi skannataan elektronisesti joko paperilipusta, tai mobiililaitteen näytöltä. Suosi sinäkin ennakkolippuja!

Ennakkolipunmyynti verkkokaupassa lopetetaan 27.6. kello 12:00
Tanssit 20:00–00:30
Karaoke pubissa 21:00–01:30
Anniskelu päättyy voimassa olevien määräysten mukaisesti kello 01:00.

Tervetuloa viihtymään!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Lue myös: