Kesäkauden päätös

Vuosi on tullut päätökseen meidän osaltamme. Päätimme lähteä lomille aiettua aikaisemmin.

Vuosi 2021 on ollut haasteellinen maailmantilasta johtuen, mutta pääsimme vaikeasta tilanteesta aukaisemaan ovemme myös tänäkin kesänä. Alkuperäisen tarkoituksen mukaisesti aikeemme oli järjestää tapahtumia ja ikimuistoisia kokemuksia aina elokuun loppuun asti, mutta ikävä kyllä kohtasimme erittäin vaikean ongelman kauden aikana.

Tilanne koronaviruksen suhteen parani keskikesästä, ja pystyimme toimimaan normaaliin tapaan muistaen huolehtia erityisesti tilojen erityisestä puhtaudesta. Nauru raikui ravintolassamme ja asiakkaat, kuin myös henkilökuntamme oli iloisin mielin liikenteessä kesähelteillä. Ikäväksemme saimme huomata asiakasmäärän pudonneen huomattavasti aiemmasta.

Vähentyneen väkimäärän takia pääsylipputulot eivät kattaneet esiintyjien palkkioita ja muiden ravintolapalveluiden vähentynyt käyttö ei tuonut riittävää tulosta kulujen kattamiseksi yleisellä tasolla tapahtumailloissa. Kuluneena kesänä ei kuitenkaan ollut vain ikäviä iltoja, vaan oli meillä oikein onnistuneita tapahtumia, kuten esimerkkinä mainittakoon Klamydian ilta.

Asiakkaidemme sekä henkilökuntamme turvallisuus mielessä pitäen kiihtyvässä korona tilanteessa, sekä liiketoiminnallisesti tilannetta ajatellen haluamme kuitenkin jatkaa tulevina vuosina iloisten iltamien ja erinomaisen palvelun tuojina, joten katsoimme parhaaksi olla tuottamatta vakavaraisen yrityksen toimintaan turhaa tappiota enempää ja siirtyä talviunille ennenaikaisesti palaten toimintaan taas uudemman kerran viimeistään seuraavana kesänä.

Lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme, ketkä tukivat meitä hankalana vuonna ja saapuivat viihtymään meille turvallisesti tänäkin kesänä! Palataan sorvin äärelle jälleen ensi vuonna.

Nöyrästi kiitellen,
Viihdekeskus hojo hojon väki

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Lue myös: